PLASE INSECTE

Plase pe Balamale

Au cadrul din aluminiu extrudat vopsit in camp electrostatic, alb sau maro. Pentru cei care opteaza pentru tamplarie color exista profile de plase caserate in nuante de stejar auriu, mahon, stejar inchis.
Plasele sunt construite din fibra de sticla, cu o rezistenta mare la rupere, cu ochiuri foarte fine ce nu reduc vizibilitatea sau patrunderea luminii in incapere. Fixarea se face cu un sistem de inchidere fiabil, actionat din interior cu un maner cu design placut.

Plase Tip Rulou

Sunt construite cu caseta si ghidaje de aluminiu, iar sita este din fibra de carbon translucenta, neinflamabila, rezistenta la intemperii si actiunea razelor solare. Culoarea sitei este gri, iar culorile standard pentru profilele de ghidare si caseta sunt alb si maro.
Actionarea este facilitata de arcuri; ridicarea si coborarea se fac astfel foarte usor, prin tragerea snurului de actionare. Plasa rulou este prevazuta cu un mecanism impotriva ridicarii accidentale. Pe timpul sezonului rece plasa poate fi pastrata / ridicata in caseta, nefiind astfel necesara indepartarea sa de la fereastra – ghidajele si caseta sunt astfel concepute incat nu altereaza in nici un fel estetica tamplariei.

2675972141